Hvis du er i gang med at kigge på nyt TV, så har du helt sikkert allerede opdaget, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige modeller, funktioner, størrelser og lignende. Der er nemlig i dag et kæmpe udvalg, og derfor kommer der her en guide til, hvordan du finder det TV, som passer bedst til dig. Når du skal vælge dit nye TV, så handler det i høj grad om at indsnævre dine muligheder, så du kun forholder dig til de modeller som går i spænd med dine behov og krav. Du vil opleve, at det gør dit valg meget lettere og mere overskueligt i sidste ende.


Det skal du overveje

  • Det første, du skal tage stilling til er, hvor stort dit TV skal være. I dag har næsten alle modeller Ultra HD-skærme. Det betyder, at hvis du vil have det optimale ud af denne funktion, så skal du sidde så tæt på skærmen som muligt. Derudover anbefales det, at du går efter den størst mulige skærm, som du kan have plads til. Man siger, at du ikke bør sidde mellem 2,4 og 2,7 meter fra skærmen, hvis du har et TV der er mellem 55 og 65 tommer.
  • Det næste gælder, om du har brug for et SMART TV. Det betyder, at du har mulighed for at gå på internettet på dit TV. Samtidig har du mulighed for at downloade forskellige apps, som du kan bruge, når du skal se TV. Hvis du ikke har brug for det, så er det blot et almindeligt fladskærms-TV, du har brug for.
  • Hvad er dit budget? Du kan ofte udelukke mange modeller, hvis du fastlægger et budget. Du har også mulighed for at låne penge til dit TV. Klik her for mere info..