Du har besluttet at give dit barn en trampolin. Du ønsker ikke at købe den første trampolin test, som du ser. Her er nogle ting, du bør overveje, før du foretager et køb. Trampolinens maksimale vægt bør være den første ting, du overvejer. Producenten af trampoliner bør kunne informere dig om den maksimale vægtgrænse for deres produkt. Hvis der ikke er nogen maksimal vægtkapacitet, der er anført på deres emballage, er det bedst at antage, at produktet ikke kan holde så meget.

De sikkerhedsfunktioner, der er indbygget i fjedrene og rammerne, er også vigtige faktorer for valget af den bedste trampolin. For at forhindre, at barnet kommer til skade, bør sikkerhedsfunktionerne omfatte sikkerhedsbure, stænger, stropper og puder. Du kan bruge sikkerhedsburet til at forhindre alvorlige kvæstelser i tilfælde af en kollision, eller hvis du skal tage barnet ud af området. Skarpe kanter bør undgås på sikkerhedsburet, da de kan forårsage skade på barnet hoppende.

Lidt forskning er nødvendig for at bestemme den bedste trampolin model til dine behov. Der er fordele og ulemper ved hver model. At kende fordele og ulemper vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken model der er bedst til dine behov. Der er mange faktorer, der påvirker valget af trampolin. Disse omfatter rammens størrelse, form, farve, fjedertype, rammestørrelse og afvisningsområde.

Det er vigtigt at overveje størrelsen af trampolinen som børn og voksne vil bruge det. Der er trampoliner designet til at rumme op til to personer. Andre kan bruges til tre eller flere personer. Det er let og bærbart, hvilket gør det fantastisk til rejser. Det er også vigtigt at overveje, om rammen er en hård ramme eller blød ramme. Der er fordele til begge typer. Ulemperne er, at de er mere holdbare og pålidelige.

Mange kabinetter fås i forskellige størrelser og former for at lave de bedste trampoliner. Et kabinet lavet af metal, der kan modstå slag godt, er normalt det bedste valg til trampoliner. For at forhindre, at bounce pad rammer jorden, de fleste kabinetter omfatter et net. De fleste trampoliner er udstyret med et net eller et diassystem, der giver brugeren mulighed for at glide rundt i kabinettet. Disse systemer er billige og nemme at samle, hvilket gør dem til en god mulighed for trampoliner.

En trampolin med sikkerhedsfjedre vil være den bedste. Dette sikkerhedsfjedersystem er designet til at forhindre børn i at falde ud af trampolinen. Rammetype er også vigtig. Selvom runde fjedre er de mest populære, kan rektangulære og firkantede trampoliner også være tilgængelige. Din trampolin bounce vil blive påvirket af størrelsen og formen af din ramme.