Forbrugslån er den type af lån, der er sværest at få i hus. Det skyldes, at forbrugslån dækker over penge til forbrug – altså ikke investeringer. Der er dermed ikke en værdigenstand, der står tilbage, når pengene er brugt, og der er derfor ingen sikkerhed for lånet for låneudbyderen, som hvis der var tale om et hus eller lignende, der bevarer sin værdi. Bankerne er derfor ikke altid interesseret i at låne dig penge til tant og fjas eller den fede sommerferie. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan tage et forbrugslån – du kan nemlig finde online forbrugslån, hvor kravene for at låne er meget lave.

Slip for at redegøre for dit ønske om lån

Lån penge til lige det du ønsker. En rigtig stor fordel ved at låne penge som et online forbrugslån er, at du ikke skal redegøre for, hvorfor du gerne vil låne de penge. Du skal ikke sidde overfor en skeptisk bankrådgiver og i følelsernes udfoldelse forsøge at overbevise ham eller hende om, at den ferie bare er rigtig vigtig for dig. Når du låner penge online, er låneudbyderen nemlig fuldstændigt uinteresseret i, hvad du vil låne penge til. Det ville ikke betyde noget, om du så brugte sedlerne som servietter. De er udelukkende interesseret i, om du kan betale dem tilbage igen.

Hurtig udbetaling

Vil du gerne låne penge til den fede ferie eller andet sjov, så er det altså muligt at gøre det online. Processen går meget stærkt. Først tjekker du nogle forskellige lån ud, så du kan få en idé om, hvilken type du er på udkig efter. Eksempelvis findes der de små SMS lån med typisk en måneds løbetid og helt op til store lån på flere hundredetusinde kroner. Dernæst bruger du et par minutter på at søge om lånet. Svaret på ansøgningen kommer typisk efter nogle minutter og dernæst udbetales pengene.