En af de største udfordringer for effektivt markedsføre en virksomhed er at fastlægge, hvilke markedsføring metode er bedst for din virksomhed.
De fleste mennesker ser på deres konkurrenter gør for at markedsføre deres forretning og så blot imiterer det, om god eller dårlig.
Den bedste markedsføring strategi indebærer at vælge kun én eller to markedsføring tilgange, vi kan se andre bruger. Den bedste markedsføring tilgang ligner en blæksprutte.
En blæksprutte er meget effektiv til at fange mad med otte lemmer. Hvis blæksprutten mister en legemsdel det momentant kan miste nogle af dens styrke og smidighed, men det tilpasser og fortsætter som en effektiv jæger og rovdyr.
Det er det samme med markedsføring din virksomhed. De mere markedsføringstiltag du bruge samtidig de mere succesfulde kan du blive og jo nemmere det er at fortsætte vokser din virksomhed.
Du vil fortsat trives trods de udfordringer for andre. Ingen tilbageslag i enhver ene markedsføring tilgang vil nogensinde ødelægger du eller udgør store problemer.
På trods af dette bruger mange virksomheder ikke mere end to eller tre metoder på de fleste til at bringe i erhvervslivet.
Få indse, at der er over 100 metoder for at bringe i nye forretninger, for at øge webtrafik, for at sælge mere til eksisterende kunder og til at øge gentage salg, som deres konkurrenter ikke bruger.
De dybest set efterligne orme i deres markedsføring forsøg. En orm tilgang til livet er ental. Det bruger ikke flere lemmer, fordi det ingen har. Dets eksistens er langsom og arbejdskrævende. Meget i modsætning til en blæksprutte.
Den store ting ved dette er, at de fleste konkurrenter gør denne samme fejl. De kan være alt for travlt, for shorthanded, eller alt for nærsynet til at gøre meget mere end uddele kasser af visitkort og sidde omkring taler ‘fisk historier’ af den ene der fik væk.
Det er en marketing strategi at undgå.
Brug i stedet så mange marketing metoder som giver mening for din branche, dine markedet og din virksomhed. Derefter bliver du en marketing blæksprutte mens dine konkurrenter fortsat marketing orme.
Hvor kan du finde en liste over mere end én eller to marketing metoder?
André Bell har forfattet bog, “101 Marketing Secrets Revealed”. En gratis kopi kan rekvireres fra hans hjemmeside på