Hvad betyder FICA står for?

FICA står for Federal forsikringsloven bidrag. Historien om handlingen vender tilbage til år 1935, hvor regeringen gennemført programmet social sikring. En bestemmelse til også at omfatte sociale skatter blev inkluderet i denne lov. Men på grund af bekymringer over forfatningsmæssigheden af 1935 handle, der var ændringsforslag foretaget og bestemmelse for at indsamle social sikring skatter blev flyttet til Internal Revenue Code i 1939. På dette tidspunkt blev det omdøbt den føderale forsikringsloven for bidrag.

Hvad er FICA præcis?

Føderale forsikringsloven bidrag bemyndiger IRS at opkræve skatter til fordel for social sikkerhedsprogram. Intuitivt, vi tænker om disse skatter som sociale skatter, men mere almindeligt de omtales som FICA skatter. Disse FICA skatter tjene som indbetalinger til den føderale socialforsikring program vi tænker på i dag som Social sikring.

Ifølge FICA, skal du bidrage 12,4 procent af din lønindkomst bidrag forudbestemt grænse, og en anden 2,9 procent skal være bidraget til Medicare. Det er vigtigt at bemærke, at der er ingen indtjening grænse på Medicare del af afgiften, og dermed i praksis et er beskattet 2,9 procent af alle lønindkomst, uanset dit samlede indkomstniveau.

For dem, der arbejder for timeløn afgiften er niveauer forskellige. Timelønnede bidrage 6,2 procent for Social sikring og 1,45 procent for Medicare. Forhåbentlig bemærket du, at dette er bare halvdelen af standardprisen. Der er god grund til dette, som din arbejdsgiver er forpligtet til at betale den anden halvdelen af satsen for Social Security og Medicare bidrag. Med andre ord for dem, der arbejder på timeløn, skal arbejdsgiveren matche medarbejder bidrag.

Hvordan vil du bruge din FICA?

Lad os forestille os vi lever i en perfekt verden, og vi behøver ikke at betale skat. Det betyder ikke mere bidrag til FICA. Nu, efter at spændingen afregner skal vi beslutte hvad de skal gøre med vores ekstra indkomst. Lad os lade arbejder vi en del tid job, fordi vi stadig studerer for at få vores grad i økonomi. Heldigvis har vi et anstændigt job betale $11 dollars en time bistå en op og kommer advokat. Typisk, vi lægger i en 25 timers arbejdsuge, hvilket betyder, at vi gør omkring $275 om ugen. Det er præcis $1100 dollars hver måned. Hvis vi gjort 1100 dollars hver måned, ville FICA skatter vi normalt ville bidrage bryde som dette:

Social sikring: $1100 X 6,2% = $68.20

Medicare: $1100 X 1,45% = $15,95

$84.15

Så ved ikke at skulle betale afgifter, navnlig FICA, ville vi øge vores cash flow af $84.15 hver måned. Nu begynder sjovt. Hvad er måder vi kunne bruge vores hårdt tjente penge. Jeg ved, hvad jeg ville gøre. Jeg vil indledningsvis underskrive en lejekontrakt med TiVO ved én af deres populære digital videooptagelse. Med denne kontrakt, jeg tildeler $12,95 af min opsparing hver måned til den TiVO service. For at supplere min nye DVR, ville jeg gå videre og splurge på den bedste satellit service i området. Jeg anslå omkostningerne ville komme i omkring $50 om måneden. Som en universitetsstuderende, jeg ville sandsynligvis være tvunget til at fylde musik tomrum i mit liv ved at tilmelde dig til en alt kan du forbruge digital musik abonnementsservice, kører ca 9,95 dollar om måneden. Bare gerne, at er jeg kun tilbage med omkring $10 mere i cash flow hver måned, som nemt kunne bruges på at se en eller to film hver måned.

Snap tilbage til virkeligheden

Nå, desværre er liv ikke så let. Vi skal betale FICA, og de bidrag, vi yder, gå en lang vej for at forbedre levevilkårene for andre. Så for nu, har planer om at betale disse FICA skat, eller skulle jeg sige bidrag.