Nogle markedsføring eksperter vil have du tror at nøglen til en vellykket hjem virksomhed er begrænset til nogle få udvalgte, og at dette valgt flok har tappet ind i store hemmeligheder, hvor rigdomme er findes i overflod.
Andre vil fremme idéen om, at deres produkt eller service er alt hvad du behøver at gøre en månedlig restindkomst virkelighed.
Statistisk set kun 5% af spirende iværksættere vil gøre det online.
Skal være helt ærlig jeg ved ikke, som om nogen af disse ideer er sandt, men jeg ved, hvad der har virket for mig og jeg tror det kan arbejde for nogen, der er villige til at tage en risiko, investere lidt kontanter det tager og gør en konsekvent indsats for det næste år eller to til at bygge deres eget arbejde derhjemme business. Bemærk jeg ikke siger, at dette vil arbejde natten, jeg siger ikke engang 6 måneder. Jeg sagde ja faktisk et år eller to.
Efter at have arbejdet online i over fem år nu jeg mener jeg har endelig fundet et gennemprøvet system til opbygning af en vellykket home business, som fortsat vil vokse år efter år, og fordi det er min forretning, det kan blive videregivet til mine børn og børns børn.
Dette er ikke en ny idé, men det tog mig lang tid at indse det og lige så længe proving til mig selv at det virker.
Hvordan kan vi vide det virker Mal og du ikke bare sprøjtende os en belastning af gamle skomagere?
Nå den beviset er i budding og faktum er at de fem websteder, som jeg ejer alle har en Google rank PR6 og funktion i de øverste sider af alle de øverste søgning motorer icluding Google, Yahoo og Altavista for mange populære “home business” / “arbejde i hjemmet” Søg vilkår og jeg t er alt ned til min strategi.
Lave bare en søgning på sigt HOME BUSINESS på Yahoo eller Google og du vil se min hjemmeside () på nummer 3 (i forbindelse med skrivning) ud over 17 millioner websteder.
Prøve at gøre en søgning for arbejde i hjemmet BUSINESS i de samme søgemaskiner, se min hjemmeside () på nummer 6 (i forbindelse med skrivning) og klatring.
Hvad med BUSINESS TIPS eller nyhedsbrev, og igen min websted er nummer et (på tid af skrive) for begge termer. Vi er talord 21 i Google på sigt nyhedsbrev ud af 71,000,000 websteder.
Disse resultater er gentaget på tværs af alle de store søgemaskiner.
Har du set nok? Har du brug for noget mere dokumentation for, at dette virker? Disse er kun nogle få af de vilkår, vi rangerer højt under. Vi er faktisk i top placeringer for snesevis af andre “home business” søgetermer.
Jeg kunne nemt sætte dette beviser og info i e-bogform og sælge det, men jeg hverken har tid eller knowhow til at gøre det (hvis du kan hjælpe mig i dette område så komme i kontakt). Så har jeg valgt at skrive denne artikel og fortælle dig præcis, hvordan du kan opbygge din egen virksomhed med stor succes i tre nemme trin.
Du har beviset, nu her er planen:
I en nøddeskal er den bedste måde at opbygge en online-forretning, og den billigste gennem en twin track tilgang af hjemmesiden søgemaskineoptimering og gensidige link bygningen. Som nævnt ovenfor dette er ikke en ny idé, men du nu, du har bevis for, at det virker, har du den overbevisning at følge?
Her er det i 3 nemme trin:
1. Tilmeld dig og være vært for dit eget domænenavn: (sætte nogle hjem business søgeord i dit domænenavn, dvs workathomebusinesssuccess.com)
Eller:
Få en gratis hjemmeside med hosting her:
Kan du ikke nøjes med et gratis domænenavn som dette vil aldrig blive din egen og kan blive taget væk fra dig når som helst eller hvis virksomheden går konkurs har du mistet al jeres hårdt arbejde i opbygning af din webtilstedeværelse. Registrer dit eget firmanavn.
2. download webposition gold, optimere dit site for dine søgeord og indsende din hjemmeside til alle de store søgemaskiner: (du kan downloade en gratis prøveversion fra dette websted. Jer vil savn en fuld gengivelse at arbejde denne strategi.)
3. start bygning disse gensidige links ved hjælp af linksmanager: (sætte dine søgeord vilkår i din forbinder tekst når udveksle links)
Jeg i øjeblikket får omkring tyve gensidige link anmodninger om dagen, og dette vil stige med tiden. I begyndelsen fik jeg knapt to daglige. Det kan være langsom i starten, men som virksomheden samler momentum efter et par måneder vil det være som et damptog på fuld gas, absolut ustoppelig.
Jeg er en 31-årig far til to fra Irland, der startede fra bunden, så hvis jeg kan gøre det nogen kan.
Tro mig mennesker det ikke kommer mere enklere end dette.
Så hvis du er seriøs om at virkelig opbygge en succesfuld online virksomhed så gør det nu og fortæl mig om din succes i de kommende måneder.
Endnu en ting før lukketid. Hvis du vil give op på denne strategi, når du ikke kan se umiddelbare resultater så venligst ikke selv beign. Nøglen til bygning succes er persistens persistens persistens.