Få en komfortabel bord eller skrivebord og tilbringe tid til at udfylde din pant ansøgning pænt og korrekt. Hvis du får en papir ansøgning i bank eller kreditforening, bede om tilladelse til at bringe det hjem og udfylde ansøgningen, når du ikke er under pres, og har alle dine dokumenter handy. Hvis du gør det online, Vær ekstra forsigtig, ser til mistypes, stavefejl og sørg for at du sætte den korrekte info i de korrekte formularfelter.
En måde at problemfrit gå gennem pant ansøgningsproces er at oprette din egen ansøgning pakke ca et år og ikke senere end seks måneder før ansøger om et boliglån lån. Samle alle dine oplysninger, tjekke din kredit rapport og på den måde kan du være opmærksom på nogen overraskelser, før du taler med en långiver. Her er nogle af de ting, du skal forberede i denne periode:
Liste over gæld
Sørg for at du ved præcis hvor meget du skylder, og til hvem pengene er skyldige. Hvis du er gift, eller du køber hjem med en partner, hjælp af en forælder eller en anden anden part, alle bør være opmærksomme på den samlede sum af alle individuelle og fælles gæld.
Samle dine dokumenter til auto lån, skole lån, personlige lån, andet afdrag på realkreditlån, underholdsbidrag betalinger, børnebidrag, kreditkort og enhver anden type udestående gæld. Oprette en masterliste med alle elementer, kontonumre, adresser, beløb ejet, rente og månedlige betalinger.
Hvis du kan betale en betydelig del af en medium til store gæld måske du bør overveje at vente yderligere et år før du ansøger om lånet.
Nylige adresser
Hvis du har flyttet for nylig eller har været opadtil ambulant for et stykke tid, kan det være svært at huske alle de adresser, lejlighed numre og byer hvor du boede. Din adresse historie bør også være på din kredit rapport, men du har brug for noget andet såsom gamle udtalelser eller oplysninger fra din adressebog for at sikre at din kredit rapport er korrekte.
Kredit rapport
Få en kopi af din kredit rapport fra alle tre kredit-bureauer. Kontroller oplysningerne fra hver rapport mod dine poster og også mod hinanden. Nogle gange når en udestående gæld er betalt eller udlignet, og du får ud af gælden, kan oplysninger, der sendes til kun ét bureau. Ring din långiver og spørg hvis og når de oplysninger vil blive videregivet til kredit-bureauet.
Følg derefter med kredit-bureauer for at sikre oplysninger, der er blevet tilføjet til din fil. Hvilken type oplysninger du udkig: CPR-numre, adresser, datoer på konti, åbnede konti, lukkede konti, udestående gæld, negative oplysninger, der er ufuldstændige eller unøjagtige.
Liste over aktiver
Helt ærligt, hvor meget er du værd? Har du nogen aktier, obligationer, opsparingskonti, pensionsordninger eller eje et andet hjem? Igen, oprette en masterliste med emner, kontonumre, værd eller potentielle værd hvis likvideret og adresser eller kontaktoplysninger.
Hvis du planlægger at sælge enhver form for aktiv for at bruge penge som udbetaling, forsøge at afslutte salget mindst seks måneder før udfylde din pant ansøgning. Realkreditinstitutterne vil altid se at du har penge på side for alle omkostninger forbundet med at få et realkreditlån. De generelt ser på sidste minut køb og salg for at komme med dine kontanter. De ønsker et øjebliksbillede af din aktuelle finansielle situation går tilbage på mindst seks måneder.
Supplerende papirarbejde
Hvis du får underholdsbidrag eller barn støtte betaling og ønsker, at dette skal medtages i beregningerne af udarbejde dokumentation til at vise hvor meget penge du modtager og fremskrivninger for hvor meget du tror, du får i fremtiden.
Konkurser og tvangsauktioner
Din långiver vil være i stand til at finde ud af, bare om alt, hvad de vil om din finansielle historie så ikke prøve at skjule tvangsauktioner og konkurser. Bare sørg for, at oplysningerne er korrekte. Samle alle dine papirer, herunder datoer, bosættelser eller udestående saldi på det tidspunkt, gælden blev udskrevet og holde det handy.
Beskæftigelse historie
Indsamle W-2 former for de sidste 2 til 3 år, der viser din beskæftigelse historie og indkomst. Som med din betaling vaner, prøv ikke at foretage pludselige job ændringer inden for 6 måneder til 1 år før ansøger om lånet. Indkomst ændringer ser især mistænkelige. Hvis du oplever en pludselig dramatiske stigning eller fald i indkomst være parat til at give en fuld mundtlig eller skriftlig forklaring sammen med dine papirer.
Husk, at formålet med denne dataindsamling er at sørge for at du har den mest præcise og opdatere billede af din finansielle historie at gøre ansøgningsprocessen pant, glat og let.
Til tider er din pant program muligvis slået. De mulige årsager med nogle forslag er nævnt:
USA finance markedet bruger sofistikeret kredit søgning og credit scoring procedurer for at bestemme hver ansøger kreditværdighed. Store databaser er vedligeholdt af kredit reference agenturer liste over nuværende og tidligere forseelser – hvordan du har gennemført din tidligere låntagende ordning vil påvirke fremtidige ansøgninger om finansiering lån, pantebreve og kreditkort. Eventuelle forsinkede betalinger, mistede betalinger eller restancer vil sænke din kredit score, især hvis de er de seneste.
De fleste high street realkreditinstitutterne ønsker ikke kunder, der har en ufuldkommen finansielle fortid. Deres edb-systemer er indstillet til at afvise ansøgninger fra personer, der har kredit problemer er nævnt som de udgør en højere risiko.
Tidligere har disse långivere tilbudt pantebreve med høje gebyrer og renter for låntagere, der havde nogle andre muligheder. Men for nylig nye långivere er kommet ind i en voksende ikke-overensstemmende marked med meget bedre rentesatser og vilkår og de er ved at blive nøje fulgt af nogle af de større udlån institutioner. Realkreditlån valgmuligheder anvendelig nemlig en ikke-overensstemmende låntager er nu faktisk meget godt med en rimelig ‘risiko’ margin oplades gennem lidt højere renter.
En erfaren uafhængige pant mægler vil sonden udførligt ind din finansielle anliggender og bede om tidligere kredit problemer. At få en kopi af din kredit rapport fra en kredit-agentur vil aktivere din mægler til mere præcist at vurdere eventuelle problemer. Når alle fakta er fastlagt, din mægler kan begynde at søge efter den bedste långiver og den bedste rente pakke. De vil derefter også løbende holde kontakt med den nye långiver til at sikre din pant program skrider frem så gnidningsløst som muligt.
Hvis alt går vel, i et par år vil have forbedret din kredit profil og du bør kunne re pant på en “normal” pant sats, der vil næsten helt sikkert være billigere.